Lauantain peliryhmä

Mitä? Aistin peliryhmä on yli 10 – 99 -vuotiaille suunnattu vertaisryhmä, joka kokoaa yhteen pelaamisesta innostuvat neurokirjon ihmiset. Osallistujille ei ole yläikärajaa, mutta peleissä sekä keskusteluissa toimitaan aina nuorimmat osallistujat ikätasoisesti huomioiden.

Tapaamisissa pääsee pelaamaan pleikkarilla Aistin Minecraft AISTIMAA serverillä tai erilaisia lautapelejä muiden samanhenkisten kavereiden kanssa. Tapaamisiin saat halutessasi ottaa omalla vastuulla mukaan oman pelilaitteen tai lautapelin. Osallistujilla on mahdollisuus pelata vapaa-ajalla aistin serverillä keskenään ja sopia pelihetket yhdessä Whatsapp-ryhmässä. Mukaan voit ottaa omaa evästä, mutta tarjolla on aina mehua ja keksejä.

Missä ja milloin? Tapaamiset järjestetään Aistin toimistolla Lounatuulet Yhteisötalolla (Läntinen Pitkäkatu 33, 2. krs.). Lisätietoja: lauantaikerhot@aistiyhdistys.fi

Keväällä peliryhmä tapaa klo 15.00-16.00 seuraavasti kahdeksana parittomana lauantaina: 

  • 20.1.
  • 3.2.
  • 2.3.
  • 16.3.
  • 30.3.
  • 13.4.
  • 26.4.
  • 11.5.

Hinta? Lasten ja nuorten vertaisryhmien osallistumismaksu on Aistin jäsenille 60 euroa ja muille 100 euroa. Maksu kattaa kaikki kahdeksan osallistumiskertaa.

Jäsenalennus on 40% ja sen saa lisättyä verkkokaupan kassalla koodilla JASENALE. Jäsenhinta koskee Aisti ry:n nykyisiä jäseniä ja heitä, jotka ovat viimeistään ostohetkellä hakeneet Aisti ry:n jäsenyyttä kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Aisti ry:n jäsenyys on kotitalouskohtainen. Virheellisesti ilmoitetut jäsenalennukset peritään jälkikäteen, jolloin maksuun lisätään 15€ laskutuslisä.

Aistin jäsenen mahdollista ilmoittautua samalla kertaa kahteen ryhmään (Nuorten ryhmä + Peliryhmä / Sopulit + Peliryhmä) lisäalennuksella. Tällöin kahteen ryhmään osallistuva Aistin jäsen maksaa yhteensä 90 euron osallistumismaksun. Jos haluat ilmoittautua kahteen ryhmään, tulee sinun lisätä ostoskoriin yksittäisten ryhmien sijaan toimintaa ja tapahtumia sivulta toivomasi tuotepaketti –> Jäsenalekoodia ei tarvita. Kahden ryhmän alennuksella ilmoittautuminen on osallistujakohtainen, joten osallistujan on oltava sama molemmissa ryhmissä.

Ryhmään ilmoittaudutaan Aistin verkkokaupassa.

Peliryhmään 4.3.2024 alkaen ilmoittautuvien tapaamisaika on aamupäivällä klo 10:30-11:45.

Ei-jäsenien hinta viimeiselle viidelle kerralle on 60 euroa ja jäsenhinta 36 euroa.

Ryhmän ohjaajana toimii Teresa Laihonen. Tiedustelut: lauantaikerhot @ aistiyhdistys.fi (kirjoita osoite yhteen)