Toiminnallinen ADHD

ADHD-aikuisille suunnattu toiminnallinen vertaistukiryhmä, jossa aika ei käy pitkäksi. Tulevien kertojen ohjelmaa, kuten retkiä tai pelejä, suunnitellaan yhdessä ja toiminnot pyritään pitämään maksuttomina. Jos jokin kerta kuitenkin sisältää omakustannuksia, tiedotetaan tästä etukäteen.

Missä ja milloin?

Kevään 2024 tapaamiset Aistin toimistolla klo 16.00 – 18.00:

la 3.2.

la 2.3.

la 6.4.

la 4.5.

la 15.6.

Tervetuloa!

Retkipäiviä lukuun ottamatta ryhmä kokoontuu Aistin toimistolla, Lounatuulet Yhteisötalossa (Läntinen Pitkäkatu 33, 2. krs.) tai vaihtoehtoisesti jossain toisessa Lounatuulten tilassa.

Saapumisohje Aistin toimistolle: OpasteAisti

Ilmoittautuminen

Ryhmään voi osallistua ilmoittautumatta eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Lisätietoa

Ryhmän vetäjät: Susanna Airikka ja Marko Mäkinen

Lisätietoja saat osoitteesta vertaistuki @ aistiyhdistys.fi (kirjoita osoite yhteen)

HUOM! Lue Covid-tiedote alta!

Jokaisen osallistujan tulee tiedostaa, että vertaistuki-iltaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vertaistuki-iltaan ei voi osallistua sairaana tai edes lieväoireisena ja ohjaajalla on oikeus pyytää oirehtivaa osallistujaa poistumaan. Riskiryhmiin kuuluvien osallistujien tulee pohtia huolellisesti vertaistuki-iltaan osallistumista. Tapaamisissa tulee noudattaa turvavälejä ja turvata kaikkien turvallinen osallistuminen noudattamalla voimassaolevia hygieniaohjeita. Ryhmänohjaajat muistuttavat ohjeista.