Neuvontapalvelut

Koska Aisti ry on täysin vapaaehtoisvoimin toimiva yhdistys, me emme voi tarjota yksilöllistä puhelinapua. Jos kuitenkin tarvitset henkilökohtaista neuvontaa, kattojärjestömme Autismiliitto ja ADHD-liitto tarjoavat neuvontapalveluita puhelimitse ja chatin välityksellä. Neuvontapalvelu on tarkoitettu sekä yksityishenkilöille että ammattilaisille.

Autismiliiton puhelinneuvonta toimii maanantaista torstaihin klo 12-15 numerossa 050 467 3130. Neuvontapalveluun ei voi lähettää tekstiviestejä. Suomenkielisen palvelun lisäksi Autismiliiton puhelinneuvonta tarjoaa englanninkielistä neuvontaa torstaisin yllä olevassa numerossa.
Autismiliitto tarjoaa neuvontapalvelua myös chatin välityksellä. Lisätietoa chat-neuvonnasta löydät Autismiliiton sivuilta.
Voit myös lähestyä Autismiliiton neuvontapalvelua sähköpostitse osoitteeseen neuvontapalvelu@autismiliitto.fi. Neuvontapalvelun sähköposti vastaa myös englannin- ja ruotsinkielisiin tiedusteluihin.

ADHD-liiton puhelinneuvonta toimii keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-11 numerossa 09 8567 7130.
ADHD-liitto tarjoaa anonyymia neuvontaa chatin kautta. Chat-neuvonta on auki maanantaisin, tiistaisin ja perjantaisin klo 13-15. Yksilöllisen chat-neuvonnan lisäksi ADHD-liitto järjestää teemallisia ryhmächatteja. Lisätietoja ADHD-liiton sivuilta.