KirjOpiskelijat – Neurokirjon opiskelijoiden vertaistukiryhmä – tauolla

Neurokirjon opiskelijoiden avoin vertaistukiryhmä eli KirjOpiskelijat on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille, jotka tunnistavat itsessään neurotyypillisestä poikkeavia piirteitä (autismikirjo tai ADHD, virallista diagnoosia ei tarvitse olla) ja jotka ajattelevat, että ryhmän tuesta voisi olla apua ja iloa opintoihin ja vapaa-aikaan. Ryhmässä jutellaan viimeisimmistä omista opiskeluun ja opiskelijaelämään liittyvistä asioista ja ideoidaan yhdessä opiskelun sujumista helpottavia keinoja.

Missä ja milloin?

Ryhmä on tauolla, sillä ryhmälle ei tällä hetkellä ole vapaaehtoista ohjaajaa. Haluaisitko sinä ryhtyä ryhmän ohjaajaksi? Ohjaajia saisi mielellään olla useampiakin, jotta ryhmän kokoontuminen ei olisi riippuvainen yhdestä henkilöstä.

Vertaisryhmän ohjaajaksi ryhtymiseen ei tarvita muuta pätevyyttä kuin vertaisuus, oma kiinnostus ja Autismiliiton vertaisryhmän ohjaajan koulutukseen osallistuminen.

Seuraava Autismiliiton järjestämä vertaisryhmän ohjaajan koulutus järjestetään verkkokoulutuksena kahden illan kokonaisuutena ti 12.9. klo ja ke 20.9.

ILMOITTAUDU KOULUTUKSEEN AUTISMILIITON SIVUILLA

Tiedustelut ja yhteydenotot: vertaistuki @ aistiyhdistys.fi (kirjoita osoite yhteen)

Ryhmä voi kokoontua Aistin toimistolla tai etänä ryhmän vetäjien ja osallistujien oman toiveen mukaan. Myös ryhmän sääntöjä voidaan muokata uuden ryhmäkokoonpanon tarpeita vastaavaksi.

Voit tutustua ryhmän sääntöihin tästä: Neurokirjon opiskelijoiden vertaistukiryhmän säännöt

Ilmoittautumiset ja lisätiedot

Ryhmällä on oma Discord-kanava. Liity tästä.