Omituiset otukset

Neurologisesti epätyypillisten aikuisten eli Omituisten otusten vertaistukiryhmään ovat tervetulleita yli 18 -vuotiat henkilöt, jotka kokevat olevansa autismi- tai neurokirjolla, diagnoosia ei tarvita.

Missä ja milloin?

  • Parittomien viikkojen torstaisin kello 17:30-19:30 ääniyhteydellä Discordissa, palvelimelle voi liittyä lähi-tapaamisissa tai sähköpostilla
  • Parillisten viikkojen keskiviikkoisin kello 17:30-19:30 Aistin toimistolla Lounatuulet-yhteisötalossa, lähi-tapaamisiin voi tulla ennalta ilmoittamatta.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen ja Discord-palvelimelle liittyminen sekä kyselyt sähköpostilla omituiset.otukset @ aistiyhdistys.fi. (kirjoita osoite ilman välilyöntejä)

Lisätietoa

Ohjaajina toimivat Topi Huovinen, Tiina Ilmarinen, Katariina Mäkinen ja Antti Salo.

  • Ketään ei ryhmässä arvioida iän sukupuolen tai ulkonäön suhteen. Kuitenkin alin ikäraja 18v.
  • Ryhmään voivat tulla kaikki, jotka kokevat olevansa autismi- tai neurokirjolla. Diagnoosia ei tarvita.
  • Vertaisryhmän sisäinen viestintä tapahtuu ryhmäsähköpostien avulla. Sähköpostilistalle voi liittyä antamalla nimi ja sähköpostiosoite ryhmän ohjaajalle ryhmässä vieraillessa.
  • Muista tutustua Omituisten otusten toimintaohjeisiin alla!

Omituiset otukset on Suomen Autismikirjon Yhdistys ry:n ja Turun seudun autismi- ja ADHD-yhdistys Aisti ry:n yhteisprojekti.

https://calendar.google.com/calendar/embed?height=300&wkst=2&bgcolor=%23ffffff&ctz=Europe%2FHelsinki&showTitle=0&showPrint=0&showTabs=0&showCalendars=0&mode=AGENDA&src=Y19paGV1azA5NGZwanRyYTdnZzlkczZibHI0MEBncm91cC5jYWxlbmRhci5nb29nbGUuY29t&color=%23D81B60