Lauantain nuortenryhmä

Mitä? Lauantain nuorten ryhmä on noin 15 – 20 -vuotiaille neurokirjon nuorille tarkoitettu vertais- ja harrasteryhmä. Ryhmässä vietetään aikaa yhdessä esimerkiksi pelaillen, kokkaillen ja askarrellen. Osalla tapaamisista saatetaan retkeillä yhdessä sovittuihin lähiseudun harrastepaikkoihin, esimerkiksi keilaamaan tai museoon. 

Missä ja milloin? Tapaamiset järjestetään Aistin toimistolla Lounatuulet Yhteisötalolla (Läntinen Pitkäkatu 33, 2. krs.). Syksyllä 2023 nuorten ryhmä tapaa 15:00 – 16:00 seuraavasti kahdeksana parittomana lauantaina: 

  • 2.9.
  • 16.9.
  • 30.9.
  • 14.10.
  • 28.10.
  • 11.11.
  • 25.11.
  • 9.12.

Hinta? Lasten ja nuorten vertaisryhmien osallistumismaksu on Aistin jäsenille 60 euroa ja muille 100 euroa. Maksu kattaa kaikki kahdeksan osallistumiskertaa.

Jäsenalennus on 40% ja sen saa lisättyä verkkokaupan kassalla koodilla JASENALE. Jäsenhinta koskee Aisti ry:n nykyisiä jäseniä ja heitä, jotka ovat viimeistään ostohetkellä hakeneet Aisti ry:n jäsenyyttä kotisivuilta löytyvän lomakkeen kautta. Aisti ry:n jäsenyys on kotitalouskohtainen. Virheellisesti ilmoitetut jäsenalennukset peritään jälkikäteen, jolloin maksuun lisätään 15 € laskutuslisä.

Aistin jäsenen on myös mahdollista ilmoittautua samalla kertaa kahteen ryhmään (Nuorten ryhmä + Peliryhmä / Sopulit + Peliryhmä) lisäalennuksella. Tällöin kahteen ryhmään osallistuva Aistin jäsen maksaa yhteensä 90 euron osallistumismaksun. Jos haluat ilmoittautua kahteen ryhmään, tulee sinun lisätä ostoskoriin yksittäisten ryhmien sijaan toimintaa ja tapahtumia sivulta toivomasi tuotepaketti –> Jäsenalekoodia ei tarvita. Kahden ryhmän alennuksella ilmoittautuminen on osallistujakohtainen, joten osallistujan on oltava sama molemmissa ryhmissä.

Huomioitavaa: Mahdollisista retkistä tai harrastekokeiluista voi aiheutua osallistujille lisäkustannuksia, mutta nämä pyritään pitämään vähäisinä ja suunnitelmista tiedotetaan osallistujia aina etukäteen.

Ryhmää ohjaa Jiina Järvinen. Tiedustelut sähköpostitse: lauantaikerhot @ aistiyhdistys.fi

Ilmoittautuminen aukeaa verkkokauppaan keskiviikkona 9.8.