Toiminnallinen perheryhmä

Toiminnallisessa perheryhmässä neurokirjon lapset ja aikuiset pääsevät tapaamaan vertaisiaan mukavan yhteisen tekemisen ja olemisen merkeissä. Tulevien tapaamiskertojen ohjelmat suunnitellaan yhdessä ryhmään osallistuvien perheiden kesken.

Osallistuminen on ilmaista, mutta maksulliset aktiviteetit kukin perhe kustantaa itse. Mahdollisuuksien mukaan voimme hyödyntää ryhmäalennuksia.

Ryhmään osallistutaan perheittäin, joten jokainen on itse vastuussa itsestään ja omista perheenjäsenistään.

Missä ja milloin?

Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa lauantaisin. Ensimmäisellä pikniktapaamisella tutustumme toisiimme ja suunnittelemme yhdessä syksyn tapaamisten ohjelmaa.

la 9.9. klo 12.00 – 14.00, piknik Kupittaanpuistossa, omat eväät ja sään mukainen vaatetus mukaan

la 7.10. klo 12.00 – 14.00, retki laavulle (tarkemmat ohjeet aikataulun alla)

la 4.11. klo 12.00 – 14.00, Leo´s leikkimaa tmv. (ohjelma tarkentuu myöhemmin)

la 2.12. klo 12.00 – 14.00, (ohjelma tarkentuu myöhemmin)

Tervetuloa!

Lauantaina 7.10. toiminnallinen perheryhmä tapaa Kurjenrahkan kansallispuistossa. Kokoontuminen kello 12 Kurjenportin pysäköintialueella. Pysäköintialueelta on Kurjenpesälle n. 700 metrin matka. Mukaan omat grillattavat, vettä ja säänmukainen varustus. Halukkaat voivat kiertää 1,5 km mittaisen Karpalopolun ympyräreitin tai retkeillä pidemmällekin, eli jokainen voi tulla ja lähteä itselle sopivan aikataulun mukaan. Kurjenrahkan kansallispuistoon kulkee Turusta bussi nro 23.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa:

perheryhma @ aistiyhdistys.fi (kirjoita osoite yhteen)

Voit osallistua kaikkiin tai vain osaan tapaamiskerroista, sen mukaan mikä sopii oman perheenne aikatauluihin ja mielenkiinnon kohteisiin.

Ryhmän vetäjät: Miikka Arvola ja Marjukka Saarnisto