KirjOpiskelijat – Neurokirjon opiskelijoiden vertaistukiryhmä

Neurokirjon opiskelijoiden avoin vertaistukiryhmä eli KirjOpiskelijat on tarkoitettu kaikille korkeakouluopiskelijoille, jotka tunnistavat itsessään neurotyypillisestä poikkeavia piirteitä (autismikirjo, ADHD, Tourette ym. Diagnoosia ei tarvita!), ja jotka ajattelevat, että ryhmän tuesta voisi olla apua ja iloa opintoihin ja vapaa-aikaan. Ryhmässä jutellaan viimeisimmistä omista opiskeluun ja opiskelijaelämään liittyvistä asioista ja ideoidaan yhdessä opiskelun sujumista helpottavia keinoja.

Missä ja milloin?

Voit tutustua ryhmän sääntöihin tästä, säännöistä poiketen tapaamiset ovat tällä hetkellä livenä toimistolla: Neurokirjon opiskelijoiden vertaistukiryhmän säännöt

Ryhmän kevään seuraavat tapaamiset (Koivu tai Aistin toimisto, Lounatuulet Yhteistötalo, Läntinen Pitkäkatu 33, Turku)

22.1.2022 klo 17-19 Toimistolla

Seuraava tapaaminen ilmoitetaan myöhemmin!

Ilmoittautumiset ja lisätiedot:

Ryhmää ohjaavat opiskelijat Roosa Virta ja Sanna Tomukorpi. Lisätiedot: info @ aistiyhdistys.fi (kirjoita osoite yhteen)

Ryhmällä on oma Discord-kanava. Lähetä sähköpostia saadaksesi kutsun ryhmään tai liity tästä. 

HUOM! Lue Covid-tiedote alta!

Jokaisen osallistujan tulee tiedostaa, että vertaistuki-iltaan osallistumiseen liittyy koronaviruksen aiheuttamia riskejä. Vertaistuki-iltaan ei voi osallistua sairaana tai edes lieväoireisena ja ohjaajalla on oikeus pyytää oirehtivaa osallistujaa poistumaan. Riskiryhmiin kuuluvien osallistujien tulee pohtia huolellisesti vertaistuki-iltaan osallistumista. Tapaamisissa tulee noudattaa turvavälejä ja turvata kaikkien turvallinen osallistuminen noudattamalla voimassaolevia hygieniaohjeita. Ryhmänohjaajat muistuttavat ohjeista.