ADHD-aikuisten vertaistukiryhmä

Aistin ADHD-aikuisten vertaistukiryhmä Turun seudun AaDeeHooDeet on suunnattu ADHD/ADD-aikuisille, mutta ryhmään ovat tervetulleita myös aikuistuvat ADHD/ADD-nuoret. Ryhmän ohjaajana toimii Rebekka Rantanen. Mukana on silloin tällöin myös muita alustajia.

Vertaistukiryhmän tapaamisten ulkopuolella vertaistukea saa suljetusta Facebook-ryhmästämme (jäsenet hyväksytään yksitellen ja ulkopuoliset eivät voi nähdä keskusteluita). Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, joiden elämää ADHD tai ADD koskettaa tavalla tai toisella.

Ryhmään voi osallistua ilmoittautumatta eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Missä ja milloin?

Ryhmä on toistaiseksi tauolla. Ryhmän mahdollisesta jatkumisesta ilmoitetaan myöhemmin tällä verkkosivulla ja Aisti ry:n Instagramissa ja Facebookissa.

Tapaamiset järjestetään Lounatuulet Yhteisötalon 2. kerroksessa Aistin toimistolla. Osoite on Läntinen Pitkäkatu 33.

Lisätiedot ja yhteydenotot: vertaistuki @ aistiyhdistys.fi