AaDeeHooDee-aikuisten vertaistukiryhmä – tauolla

Aistin ADHD-aikuisten vertaistukiryhmä Turun seudun AaDeeHooDeet tapaa Lounatuulet Yhteisötalossa, osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 33. Ryhmä on suunnattu ADHD/ADD-aikuisille, mutta ryhmään ovat tervetulleita myös aikuistuvat ADHD/ADD-nuoret.

Vertaistukiryhmän tapaamisten ulkopuolella vertaistukea saa suljetusta Facebook-ryhmästämme (jäsenet hyväksytään yksitellen ja ulkopuoliset eivät voi nähdä keskusteluita). Ryhmään ovat tervetulleita kaikki, joiden elämää ADHD tai ADD koskettaa tavalla tai toisella.

Ryhmään voi osallistua ilmoittautumatta eikä osallistuminen edellytä yhdistyksen jäsenyyttä. Tiedustelut sähköpostitse info @ aistiyhdistys.fi.

Saapumisohje Aistin toimistolle: OpasteAisti

Missä ja milloin?

Ryhmän tapaamiset ovat toistaiseksi tauolla, koska ryhmällä ei ole ohjaajaa. Olisitko sinä kiinnostunut vertaisryhmän ohjaamisesta? Lisätiedot ja yhteydenotot: info @ aistiyhdistys.fi

Katso lisää vapaaehtoisuudesta tästä.